Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Agentti avautuu Serie A-tähden tulevaisuudesta: “Hänellä riittää paljon saavutettavaa”

Paul Pogba
AOP

Paul Pogban jatko Juventuksessa on täysin hämärän peitossa. Jälleen loukkaantuneena olevan ranskalaisen uskotaan olevan lähtevien joukossa, kun ovet alkavat käymään Allianz Stadiumilla.

Juventuksen saama 10 pisteen rangaistus tarkoittaa todennäköisesti sitä, että useampi pelaaja nostaa kauden päätyttyä kytkintä. Mestarien liigassa pelaaminen on näillä näkymin jäämässä torinolaisille haaveeksi, joka luonnollisesti kasvattaa lähtöhaluja.

Bianconerin oma tuhlaajapoika, Paul Pogba, on yksi pelaajista, joiden uskotaan olevan vaihtamassa osoitetta. Loukkaantumisherkän ranskalaisen paluu Juventukseen on sujunut kaikkea muuta kuin toivotulla tavalla.

Pogban agentti, Rafaela Pimenta, kertoo väleistään pelaajaan, joka on kellottanut tällä kaudella vain 108 minuuttia Serie A:ssa.

– Meillä on perustavanlaatuinen suhde. Me riitelemme usein, mutta sovimme erimielisyytemme nopeasti. Sitä tapahtuu jatkuvasti. Voimme olla täysin rehellisiä toisillemme, joka on erittäin tärkeää.

– Ihmiset yrittävät toisinaan mielistellä jalkapalloilijoita, joten he suuttuvat, jos heiltä kielletään jotain. Meidän yhtiömme toimintavat perustuvat suorapuheisuuteen, vaikkei se miellytäkkään kaikkia.

– Pogballa on uskomaton kyky kohdata vastoinkäymisiä ja nousta niiden yläpuolelle. Hän ei jää murehtimaan menneitä, vaan kääntää katseensa tulevaisuuteen. Hän on kertonut minulle, että hänellä riittää paljon saavutettavaa Juventuksessa.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A