Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Casemiro suostuttelee supertähteä siirtymään Old Traffordille: Erik ten Hag kommentoi Neymarin mahdollista hankintaa

Neymar Jr
AOP

Neymar Juniorin uskotaan olevan mahdollisesti vaihtamassa maisemaa tulevan kesän aikana. Brasilialaistähteä on linkitetty ahkerasti muun muassa Newcastlen, Chelsean ja Manchester Unitedin väreihin. Red Devils-manageri, Erik ten Hag pysyi aiheesta vaitonaisena.

Paris Saint-Germainin tähtitroikkaan on odotettavissa kesän aikana suuria muutoksia. Lionel Messi, Kylian Mbappe ja Neymar ovat kaikki siirtohuhujen kohteina, jonka myötä yksi aikakausi on mahdollisesti tulossa päätökseensä.

Brassitähti Neymarin tulevaisuus on ollut jo pidemmän aikaa kysymysmerkki. Loukkaantumisten kanssa taistelevan pallojönglöörin elämä Pariisissa ei ole missään nimessä ollut täysin odotusten mukainen.

Hyökkääjän lähdöllä on spekuloitu useaan otteeseen ja varsinkin tällä kaudella mies on joutunut toden teolla PSG-fanien hampaisiin. PSG:n ultrat kokoontuivat Neymarin asuintalolle hiljattain osoittamaan mieltään, jonka jälkeen pelaajan uskotaan saaneen tarpeekseen.

Viimeisten huhujen mukaan Neymaria ollaan oltu viemässä Old Traffordille Manchester Unitedin riveihin. Miehen hyvä ystävä maajoukkueesta, Casemiro, pyrkii väitetysti houkuttelemaan Neymaria siirtymään Punaisten Paholaisten paitaan.

ManU:n manageri, Erik ten Hag, oli erittäin niukkasanainen, kun häneltä pyydettiin kommentteja Neymarin hankintaan liittyen.

– Tiedotamme asiasta, kun meillä on jotain kerrottavaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset