Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

United-leirissä riittää uskoa ennen FA Cup-finaalia: “En näe mitään syytä, miksemme voisi voittaa”

Fred
AOP

Kesäkuun alussa pelattavassa FA Cupin finaalissa asettuvat vastakkain Manchester City ja Manchester United. Citizens lähtee peliin selkeänä ennakkosuosikkina. Red Devilsin keskikenttäpelaaja, Fred, tiedostaa vastustajan vaarallisuuden, mutta uskoo omiensa mahdollisuuksiin.

Manchester Cityn triplaunelma on enää kahden ottelun päässä. Ainoa englantilaisjoukkue, joka on onnistunut historian aikana kyseisessä tempussa, Manchester United haastaa Cityn FA Cupin finaalissa.

Pep Guardiolan luotsaama City on ennakkoarvioissa selkeä voittajasuosikki, mutta Unitedin ryhmässä riittää uskoa ainakin Fredin mukaan. Brasiliainen kehuu vastustajaa, mutta luottaa joukkueensa iskukykykyn.

– Mielestäni City pelaa tällä hetkellä maailman parasta jalkapalloa. He ovat voittaneet useita pokaaleita erinomaisen valmentajan johdolla, joka on luonut heille selkeän pelisuunnitelman.

– He tietävät, miten pelitapahtumia hallitaan. Heidän lyömisensä on todella vaikeaa, mutta se ei ole mahdotonta. Hävisimme, kun pelasimme heitä vastaan vieraissa tällä kaudella, mutta voitimme heidät kotona, kun Haaland (Erling) oli kentällä.

– Heillä on riveissään tämän hetken paras hyökkääjä, mutta me olemme Manchester United. Jos pystymme pelaamaan parasta peliämme, en näe mitään syytä, miksemme voisi voittaa.

Lähde: FourFourTwo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup