Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliigalegenda jätti pestinsä yllättäen: Edessä paluu Britteinsaarille?

Ruud van Nistelrooy
AOP

Entinen Manchester Unitedin ja Real Madridin maalitykki, Ruud van Nistelrooy, jättää työnsä välittömästi PSV:n peräsimessä. Ex-hyökkääjä ehti toimia pestissään vajaan vuoden verran saavuttaen hyviä tuloksia.

Legendaarinen Ruud van Nistelrooy, otti PSV Eindhovenin valmennusvastuun viime vuoden heinäkuussa. Seura tiedotti keskiviikkona hollantilaisen irtisanoneen työsopimuksensa välittömällä vaikutuksella.

PSV on tällä hetkellä Eredivisienissä toisella sijalla, jolle se tulee myös jäämään, jos kolmantena olevan Ajax ei pyyhällä viime hetkillä ohi. Feyenoord on jo varmistanut sarjan mestaruuden.

PSV tiedotti van Nistelrooyn lähdöstä seuraavasti:

– Päävalmentaja Ruud van Nistelrooy ilmoitti keskiviikkoaamuna, että hän jättää PSV:n. Viime viikkoina käytyjen useiden sisäisiä asioita koskevien keskustelujen jälkeen tiistai-iltana pidettiin tapaaminen hallituksen ja van Nistelrooyn välillä.

– Yhteisen päätöksen mukaan sovittiin, että keskittyminen on ensi sunnuntain ottelussa AZ Alkmaaria vastaan ja Nistelrooyn tulevaisuudesta sovittaisiin kauden päätyttyä.

– Van Nistelrooy kertoi tänä aamuna, että hänen mielestään seuran sisällä ei ole tarpeeksi tukea saatavilla, jotta hän voisi jatkaa pidempään. Hän kertoi päätöksestään välittömästi pelaajille ja seuran henkilökunnalle.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat