Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: PSG:n ja Neymarin tiet erkanemassa – Mitä tekee Lionel Messi?

Neymar Jr
AOP

Paris Saint-Germainia edustava, Neymar Jr, on kärsinyt tälläkin kaudella loukkaantumisista. Fanien hampaisiin joutunut brasilialainen on raporttien mukaan suuntaamassa muualle kesän siirtoikkunan aikana. Samalla oven avauksella on lähdössä myös Lionel Messi.

PSG:n megatähtiin lukeutuva, Neymar Jr, on valmis pakkaamaan laukkunsa kesällä, ainakin jos lähteitä on uskominen. Sitkeistä vammoista kärsinyt hyökkääjä on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain 20 Ranskan liigan ottelua.

PSG:n uutisoidaan olevan valmis päästämään brasilialaisen lähtemään tehdäkseen tilaa budjettiinsa. Neymar tienaa yhdestä kaudesta noin 44 miljoonaa puntaa.

Lähteiden mukaan pariisilaisseura olisi päästämässä hänet suhteelliseen halpaan hintaan, jos ostajia saapuu apajille. Neymaria on yhdistetty viime aikoina ainakin Chelseaan, Manchester Unitediin ja Newcastleen.

Kuten hyvin tiedetään, myös Lionel Messin jatko Parc des Princesillä alkaa näyttää entistä epätodennäköisemmältä.

Argentiinalaisen kerrotaan saaneen valtavan tarjouksen Saudi-Arabian liigassa pelaavalta Al-Hilalilta, joten matka saattaa olla jatkumassa öljyvaltioon Cristiano Ronaldon jalanjäljissä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että PSG:hen on tulossa suuria muutoksia kesän aikana, joiden myötä Mestarien liigan kannua lähdetään metsästämään uusitulla pelaajaryhmällä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat