Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern Müncheniin odotettavissa suuria muutoksia? – Maalivahtiosasto menossa uusiksi

Bayern Munchen
Pixabay

Bayern Münchenin maalivahti, Yann Sommer, saattaa jättää seuran vain puolikkaan kauden jälkeen. Manuel Neuerin lähestyvä paluu painaa vastuuta janoavan Sommerin mieltä, jonka perässä on lähteiden mukaan useampi eurooppalaisseura.

Bundesliigan mahtiseura Bayern München sai karmeita uutisia joulukuussa, kun joukkueen ykkösmaalivahti, Manuel Neuer, mursi jalkansa.

Laskettelureissulla tapahtunut onnettomuus tarkoitti sitä, että Bayernin oli hankittava Saksan maajoukkuevahdille mitat täyttävä korvaaja nopealla aikataululla.

Valinta kohdistui Borussia Mönchengladbachia edustaneeseen Yann Sommeriin, joka siirtyi Bayerniin tammikuussa kaksi ja puolivuotisella sopimuksella.

Bundesliigan mestaruus on tällä hetkellä menossa pitkän tauon jälkeen Borussia Dortmundille, joka johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Bayerniin ennen viimeistä kierrosta.

Neuerin loukkaantumisella ei voida selittää Bayernin mestaruuden mahdollista lipeämistä, mutta sitä on pidetty ensimmäisenä tikariniskuna.

Sommer on esiintynyt mukiinmenevästi joukkueen tolppien välissä ja pitänyt maalinsa puhtaana kahdeksan kertaa 28 pelaamassaan ottelussa.

Sveitsiläisen ei kuitenkaan uskota pystyvän haastamaan Neueria ensi kaudella ykkösmaalivahdin asemasta, jonka myötä hänen pestinsä Bayernissä saattaa jäädä lyhyeksi.

Ainakin AS Monaco, Villarreal, Valencia ja Leicester City ovat kiinnostuneita Sommerin palveluksista.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga