Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle useamman huippunimen perässä – Bundesliigan komeetta tarttumassa täkyyn?

Newcastle United
Pixabay

Newcastle United varmisti hiljattain paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa. Upeaan iskuun Eddie Howen alaisuudessa yltynyt Magpies haluaakin vahvistaa rivejään entisestään tulevaa sesonkia silmällä pitäen.

Eddie Howen valmentama Newcastle United pelaa huimaa kautta. Edelliskaudella yhdenneksitoista jäänyt joukkue pitää tällä hetkellä neljättä sijaa hallussaan. Magpiesin UCL-paikka on taattu, sillä Liverpool on neljän pisteen päässä, kun Valioliigaa on pelaamatta yksi kierros.

Harakat ylsivät myös liigacupin finaaliin, josta tuloksena oli kuitenkin tappio Manchester Unitedia vastaan.

Newcastle pyrkii jatkamaan menestyksen tiellä myös ensi vuonna, joten verkot ovat vesillä uusien hankintojen naaramista varten.

Muun muassa Leicesteriä edustavaa James Maddisonia ollaan viety huhuissa St. James’ Parkille. Myös Lazion Sergej Milinkovic-Savicin on uutisoitu olevan Newcastlen tutkassa.

Viimeisimpänä nimenä esiin on noussut RB Leipzigin Dominik Szoboszlai. Loistavaa kautta Bundesliigassa pelaava unkarilainen on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä.

Newcastlen pelaajatarkkailijoiden kerrotaan olleen kahteen otteeseen seuraamassa miehen otteita. 22-vuotiaan lupauksen nykyinen sopimus kattaa vuoteen 2026 asti, mutta riittävän korkea siirtotarjous saattaa muuttaa tilanteen.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset