Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal sai hieman balsamia haavoilleen: “Halusimme päättää kauden oikealla tavalla”

Mikel Arteta
AOP

Arsenal kohtasi Valioliigan päätöskierroksella kotonaan Wolverhampton Wanderersin. Mikel Artetan suojatit lopettivat kautensa tyylillä tarjoten kannattajilleen maistuvan 5-0 voiton.

Valioliigakausi 2022-2023 on paketissa. Toiselle sijalle yltäneen Arsenalin mestaruus karkasi kalkkiviivoilla, mutta joukkue sai hieman balsamia haavoilleen sunnuntaina, kun Wolverhampton Wanderers kaatui näytöstyyliin 5-0.

Peli oli selvä jo avausjakson jälkeen Granit Xhakan osuttua kahdesti ja Bukayo Sakan viimeisteltyä kertaalleen. Toisella puoliajalla Gabriel Jesus ja Jakub Kiwior kaunistelivat loppulukemia. Gunnersin manageri, Mikel Arteta, korosti pelin jälkeen voiton tärkeyttä.

– Halusimme päättää kauden oikealla tavalla, esiintyä samalla tasolla, jolla olemme esiintyneet koko kauden ja viihdyttää yleisöä. Stadionilla vallitsi hyvin tunteikas ja kaunis tunnelma. Yhteys pelaajien ja kannattajiemme välillä oli käsinkosketeltavissa.

– Oli selvää, että tämä merkitsi meille paljon. Kahdessa viimeisessä pelissä olemme joutuneet pettymään, joten halusimme antaa faneille jotain takaisin. Joukkue ansaitsi tämän tuloksen, kuten myös fanitkin.

– Onnistuimme päättämään kauden tyylikkäästi ja toivottavasti voimme jatkaa samalla tavalla tulevalla sesongilla. Olen erittäin tyytyväinen tapaan, jolla pelasimme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga