Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Lähde: Tämä mies on Chelsean uusi päävalmentaja – Sopimus julkaistaan piakkoin

Tottenham Hotspur
Pixabay

Mauricio Pochettino on lähteiden mukaan Chelsean uusi päävalmentaja. Argentiinalaiskoutsin kerrotaan allekirjoittaneen kolmen vuoden sopimuksen Stamford Bridgelle.

Frank Lampardin aikakausi Chelsean puikoissa on kulkemassa vääjäämättömästi kohti loppuaan ja Stamford Bridgellä lähdetään tulevaan sesonkiin uuden valmentajan komennossa.

Kuten hyvin tiedetään, Chelsea on metsästänyt uutta manageria Graham Potterin potkuista lähtien ja seuran toivelistalla on ollut toinen toistaan kovempia nimiä.

Muun muassa Bayern Münchenistä lähtöpassit saaneen Julian Nagelsmannin nimeä pyöriteltiin paljon spekulaatioissa, mutta saksalainen vetäytyi lopulta leikistä.

Tuoreiden raporttien mukaan Blues on nyt tehnyt valintansa ja ensi kaudella joukkuetta luotsaa Mauricio Pochettino.

Argentiinalaisen kerrotaan allekirjoittaneen sunnuntain aikana kolmen vuoden sopimuksen lontoolaisseuran kanssa. On kuitenkin sanomattakin selvää, että kolmen vuoden pahvi on pelkkä muodollisuus, sillä menestystä on tultava jo ensi kaudella.

Pochettino muistetaan parhaiten Tottenham Hotspurin peräsimestä. Mies luotsasi Spursia vuosien 2014 ja 2019 välillä nostaen joukkueen Valioliigan kärjen tuntumaan.

Jotain Pochettinon arvosta kertoo se, että välittömästi hänen lähtönsä jälkeen Tottenham on ollut täysin eksyksissä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga