Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Newcastlella selvät suunnitelmat ensi kauden Mestarien liigaan: “Emme lähde vain osallistumaan”

Eddie Howe manageri Newcastle United
AOP

Ilmiömäisen kauden pelannut Newcastle United selvitti tiensä Mestarien liigaan ensimmäistä kertaa sitten kauden 2002-2003. Joukkueen manageri, Eddie Howe, vannoo, ettei olisi valmis vaihtamaan työpaikkaa mistään hinnasta ja paljastaa kunnianhimoiset tavoitteet tulevalle sesongille.

Newcastle United kohtaa valioliigakauden viimeisessä ottelussaan Chelsean. Peli on sikäli panokseton, että Magpies on jo varmistanut paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa, kun taas Chelsean jääminen europelien ulkopuolelle on ollut jo pidemmän aikaa selvää.

Newcastlen puikoissa vuodesta 2021 lähtien toimineen, Eddie Howen, työ on tällä kaudella alkanut kantaa toden teolla hedelmää.

Howe on nostanut Valioliigan rupusakkeihin lukeutuneen Magpiesin vakavasti otettavaksi joukkueeksi, jossa tosin on auttanut myös ökyrikkailta omistajilta tulleet valtavat rahavirrat.

Howe kertoi Chelsea-pelin alla olevansa erittäin tyytyväinen elämäänsä Newcastlessa ja vakuutti, ettei joukkue lähde kumartelemaan ketään UCL:ssä.

– Pitkäaikainen tulevaisuuteni on täällä. En ole miettinyt mitään muuta vaihtoehtoa. Aion jatkaa täällä niin pitkään kuin minut halutaan pitää.

– Olen todella innoissani ensi kaudesta. On mahtavaa päästä pelaamaan Mestarien liigaa, mutta emme ole menossa vain osallistumaan. Meillä riittää opittavaa, mutta ainoa tavoitteemme missä tahansa kilpailussa on voittaminen.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga