Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea ja Newcastle tasuriin: Seuraikoni jätti tunteikkaat jäähyväiset Stamford Bridgellä

Frank Lampard
AOP

Chelsea ja Newcastle kohtasivat sunnuntaina panoksettomassa ottelussa. Peli jäi ainakin toistaiseksi Frank Lampardin viimeiseksi lontoolaisjoukkueen ruorissa. Englantilaisikoni oli täynnä kiitollisuutta saatuaan valmentaa rakasta seuraansa toistamiseen.

Stamford Bridgellä pelattu Chelsean ja Newcastlen välinen ottelu oli käytännössä merkityksetön, sillä molempien seurojen tilanne ensi kaudelle oli ratkennut jo aiemmin.

Newcastle pelaa pitkän tauon jälkeen Mestarien liigaa, kun taas keskikastiin jämähtänyt Chelsea jäi kokonaan europelien ulkopuolelle.

Peli lähti suhteellisen tasaisissa merkeissä liikkeelle Newcastlen luodessa parhaimmat maalintekopaikat. Anthony Gordon vastasi ottelun avausmaalista hieman ennen kymmenen minuutin täyttymistä.

Kieran Trippierin oma maali toi Chelsean tasoihin. Toinen jakso päättyi maalittomana, joten pisteet jaettiin 1-1 lukemien myötä.

Chelsean managerin pestin taakseen jättävä, Frank Lampard, kommentoi pelin antia. Englantilainen purki tuntojaan myös päättyneestä kaudesta.

– Mielestäni olisimme ansainneet voittaa tämän pelin. Pelasimme niin kuin tämän joukkueen kuuluukin ja loimme paljon hyviä tilanteita. Totuuden nimissä on sanottava, että myös Newcastlella oli omat saumansa.

– Kannattajat olivat upeita ja oli tärkeää päästä kiittämään heitä. Tämä oli vaikea kausi, eikä sitä käy kiistäminen. Yritin silti parhaani tällä ajalla, joka minulle annettiin. Chelsea on aina sydämessäni ja tulen aina olemaan tämän seuran fani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga