Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City kompastui toistamiseen keskikastin joukkueelle – David de Gean seuraaja selvillä?

Brentford
AOP

Brentfordin maalivahti, David Raya, on todennäköisesti suuntaamassa muualle kesän aikana. Bees-manageri, Thomas Frank, paljasti, että espanjalaiskassari on ainoa pelaaja, jolla seura on valmis tekemään kauppaa.

Brentford päätti valioliigakautensa kolmen ottelun voittoputkeen, jonka myötä joukkue sinetöi asemansa sarjan yhdeksäntenä.

Viimeisellä kierroksella irronnut voitto Manchester Cityä vastaan oli komea päänahka, jonka arvoa nostaa se, että Bees vei myös joukkueiden kauden aiemman kohtaamisen nimiinsä.

– Totta kai tämä oli hieno voitto. Pystyimme esittämään kahdessa ottelussa parastamme Manchester Cityä vastaan, Brentfordin päävalmentaja, Thomas Frank, totesi.

– Heillä on ilmiömäinen hyökkäysarsenaali, joten puolustuksen täytyy toimia heitä vastaan. Toivon todella englantilaisen jalkapallon kannalta, että City voittaa Mestarien liigan.

Frank otti kantaa myös Brentfordin tavoitteisiin tulevilla siirtomarkkinoilla.

– Me operoimme Valioliigan toiseksi pienimmällä budjetilla, mutta pelasimme hyvän kauden. Pyrimme silti tekemään joitain lisäyksiä.

– Ainoa pelaaja, jonka olemme valmiita myymään on David (Raya). Hänen arvonsa on uskoakseni jossain 40 miljoonan punnan tietämillä.

Rayaa on uutisoitu vahvasti etenkin Manchester Unitediin David de Gean mahdolliseksi korvaajaksi.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset