Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Jürgen Kloppilla riittää virtaa katastrofikaudesta huolimatta: “Olen täynnä energiaa, uskokaa pois”

Liverpool
Pixabay

Liverpoolin kausi päättyi suureen pettymykseen, kun joukkue jäi kalkkiviivoilla Mestarien liiga-paikkojen ulkopuolelle. Punapaitojen päävalmentaja, Jürgen Klopp, vakuuttaa olevansa vaikeasta kaudesta huolimatta täynnä energiaa ja valmiina uusiin haasteisiin.

Liverpoolin kausi lähti yskähdellen liikkelle ja pelaamisen punainen lanka oli täysin kateissa. Jürgen Klopp ei tuntunut keksivän keinoja herätellä joukkuettaan ja huonot tulokset seurasivat toisiaan.

Kevätkaudella ryhti suoristui ja Pool nousi kuin ihmeen kaupalla jälleen taisteluun neljän parhaan joukosta. Vuori osoittautui kuitenkin lopulta liian korkeaksi, joten Anfieldillä joudutaan tyytymään ensi kaudella Eurooppa-liigan peleihin.

Vaisusta kaudesta huolimatta, Klopp vakuuttaa, ettei takki ole tyhjä.

– Olen täynnä energiaa, uskokaa pois. Jos minulta oltaisiin kysytti 11 ottelua sitten tarvitsenko lepoa, olisin miettinyt asiaa. Mutta olen täysin kunnossa ja voin hyvin.

– Meillä on nyt taukoa harjoittelusta ja pelaamisesta, mutta keskityn muihin asioihin, jotka pitävät minut kiireisenä. Olemme joukkueen kanssa jälleen valmiina, kun harjoituskausi pyörähtää käyntiin.

Tulevilla kiireillään Klopp viittaa todennäköisesti kesän siirtomarkkinoihin. Toista vastaavanlaista kautta ei Anfieldin johotportaassa suvaita.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga