Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigassa läpimurtokauden pelannut brassi siirtohuhuissa: Real Madrid ja FC Barcelona kärkkyvät tilaisuutta

Newcastlen Bruno Guimaraes
AOP

Newcastle Unitedin Bruno Guimaraes oli yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista päättyneellä valioliigakaudella. Brasilian maajoukkuepelaaja oli yksi Englannin pääsarjan valovoimaisimmista keskikenttäpelaajista. Miehen perässä on ollut muun muassa La ligan jättiläiset, Barcelona ja Real Madrid.

Bruno Guimaraes oli yksi Newcastlen tärkeimmistä pelaajista joukkueen yltäessä upeasti aina Valioliigan neljännelle sijalle. Eddie Howen keskikenttä pysyi todella yhtenäisenä koko kauden ajan ja Guimaraes oli yksi sen johtohahmoista.

Miehen alkukauden hyvät otteet palkittiin myös kutsuna Qatarin MM-kisoihin, joissa Brasilia eteni puolivälieriin asti.

Guimaraes on aiemmin vakuuttanut seurauskollisuuttaan Newcastlelle, mutta seuran raportoidaan tästä huolimatta olevan vaarassa menettää hänet.

La Ligan mestaruuden nimiinsä vienyt FC Barcelona on yksi brasilialaisesta kiinnostuneista seuroista. Xavi Hernandezin uskotaan haluavan vahvistaa keskikenttäänsä etenkin, kun Sergio Busquetsin ura Camp Noulla tuli päätökseensä.

Guimaraesin nimi on noussut tästä kohtaa esille, mutta Barcan lisäksi myös Real Madrid on hänen kintereillään.

Los Blancosin kausi päättyi pettymykseen, kun kotimaan liiga karkasi pahimman kilpailijan nimiin ja ULC:ssä tie tyssäsi välierävaiheeseen, joten Santiago Bernabeulle odotetaan uusia hankintoja.

Newcastlen kerrotaan valmistelevan paranneltua sopimusta Guimaraesille saadakseen hänet pidettyä St. James’ Parkilla.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset