Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Italialaislegenda povaa yllätystä Mestarien liigan finaalissa: “Hallitsimme peliä 26 laukauksella yhtä vastaan, mutta…”

UCL-pallo
Unsplash

Inter Milan ja Manchester City kohtaavat Istanbulissa 10. kesäkuuta pelattavassa Mestarien liigan loppuottelussa. Interin mahdollisuuksia pidetään erittäin marginaalisina, mutta italialaislegenda, Alessandro Costacurta, muistuttaa, että kaikki on mahdollista.

Ennakkosuosikin asemasta ei liene minkäänlaista epäselvyyttä, kun Inter Milan ja Manchester City pelaavat kesäkuun alussa UCL:n voitosta.

Simone Inzanghin luotsaama Inter ylsi kotimaansa liigassa kolmannelle sijalle jääden peräti 18 pistettä Scudettoa juhlinutta Napolia jälkeen.

Nerazzurri selvitti tiensä kuitenkin vastoin kaikkia odotuksia Mestarien liigan välierävaiheeseen, jossa kaatui paikallisvastustaja AC Milan. Nyt jäljellä on enää yksi ottelu, jota voidaan pitää Interin lähihistorian suurimpana yksittäisenä pelinä.

Cityn pelaaminen yskähteli kauden mittaan, mutta Pep Guardiola on saanut ryhmästään jälleen parhaan irti tärkeimmillä hetkillä. Guardiola ei ole pelännyt tehdä koviakaan muutoksia avauskokoonpanoonsa ja katalaanin nerokkuus on jälleen kerran kantanut hedelmää.

Juuri tällä hetkellä Citizens näyttää lähes ylivoimaiselta, mutta yksittäisessä ottelussa kaikki on mahdollista. Tämän tietää myös AC Milan-legenda, Alessandro Costacurta, joka poimi esimerkin omalta pelaajauraltaan.

– Vuonna 1993 etenimme Mestarien liigan loppuotteluun Olympique Marseillea vastaan voitettuamme kaiken sitä ennen. Hallitsimme finaalia 26 laukauksella yhtä vastaan, mutta Basile Bolì teki maalin kuin tyhjästä ja pokaali matkasi Ranskaan.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga