Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: PSG suunnittelee valtavaa kaappausta Arsenalista

Jalkapallo
Pexels

Ligue 1:n mestaruuspokaalia tuttuun tapaan kauden päätteeksi nostanut PSG tulee todennäköisesti kuluttamaan kesällä valtavan summan rahaa uusiin hankintoihin. Pariisilaiset ovat viimeisten tietojen mukaan kääntäneet katseensa Arsenalissa loistavan kauden pelanneeseen Martin Odegaardiin.

Paris Saint-Germainin kausi oli fiasko.

Paljon sanottu, sillä joukkue rikkoi Ligue 1:n ennätyksen voittamalla mestaruuden 11 kerran. Tähtisikermän tavoitteet ovat kuitenkin muualla kuin kotoisessa liigassa, joka käytännössä ‘’pitää’’ voittaa.

Ranskan cupista tuli aikainen lähtö ja myös Mestarien liigassa eväät loppuivat jälleen kerran kesken. Kannattajien kärsivällisyys alkaa olla lopussa, jonka myötä seurajohto on pakotettu tekemään kovia ratkaisuja.

Usean avainpelaajan lähtöä pidetään todennäköisenä ja korvaajien kartoitus on täydessä käynnissä. PSG on ollut Sportingin paidassa upeita otteita esittäneen Manuel Ugarten kintereillä, mutta uruguaylaisen kerrotaan haluavan siirtyä mielummin Valioliigaan.

Pariisissa on tarkkailtu myös Arsenalin Martin Odegaardin tilannetta. Norjalaiskapteeni pelasi upean kauden Tykkimiesten riveissä ja Mikel Arteta haluaa varmasti pitää hänestä kiinni. Odegaardin sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä, mutta PSG saattaa pyrkiä houkuttelemaan häntä riveihinsä valtavalla tarjouksella.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset