Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Borussia Dortmundin ovet käymässä totuttuun tapaan: Jatkuuko tähtipelaajan ura La Ligassa?

Borussia Dortmund
Pixabay

Borussia Dortmundia edustava Raphael Guerreiro on väitetysti kieltäytynyt Borussia Dortmundin jatkosopimuksesta. Puolustajan nykyinen diili päättyy kesäkuussa, joten hän on vapaa vaihtamaan maisemaa ilmaisella siirrolla.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Borussia Dortmundin kausi päättyi kirvelevällä tavalla mestaruuden livettyä Bayern Münchenille.

Aiempaa tasaisempi Bundesliigan mestaruustaisto oli erittäin viihdyttävää seurattavaa, mutta ensi kaudella edessä saattaa olla jälleen erilainen tilanne.

Dortmundin uskotaan olevan menettämässä useita avainpelaajiaan, joten joukkueen iskukyky saattaa heikentyä merkittävästi.

Jude Bellinghamin siirtosaaga lähenee päätöstään ja englantilaisen sopimuksen Real Madridin kanssa on kerrottu olevan julkistamista vaille valmis.

Tämän lisäksi myös laitapuolustajan tontilla viihtyvän Raphael Guerreiron uskotaan lähtevän kohti uusia haasteita. Dortmund on lähteiden mukaan tarjonnut miehelle uutta sopimusta, mutta hän ei ole kuitenkaan vetänyt nimeään papereihin.

Guerreirosta tulee kesällä vapaa-agentti ja useat seurat ovat raportoidusti kiinnostuneita hankkimaan hänet. Kaikkein vahvimmin portugalilaista on linkitetty Atletico Madridin rivehin ja tällä hetkellä näyttääkin siltä, että pelaajan ura on jatkumassa La Ligassa.

Guerreiro pelasi tällä kaudella 27 bundesliigaottelua, joiden aikana syntyi neljä maalia ja 12 syöttöä.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga