Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real-kärjestä jätetty 200 miljoonan euron tarjous! – Pakkaako maalinsylkijä sittenkin laukkunsa?

Karim Benzema
AOP

Real Madridin kapteeni Karim Benzema on saanut lähteiden mukaan valtavan tarjouksen nimeämättömältä saudiarabilaisseuralta. Miehen on uutisoitu päässeen jo sopuun jatkostaan Madridissa, mutta maalitykin pää saattaa olla kääntymässä.

Tuoreet lähteet kertovat, että Karim Benzema harkitsee La Ligan taakseen jättämistä. Ranskalaisen uutisoidaan punnitsevan eri vaihtoehtoja, joista yhtenä pidetään Saudi-Arabian liigaa.

Real Madrid-pelaajan sopimus on päättymässä kesäkuun lopussa, mutta hänen raportoitiin aiemmin jo sopineen vuoden mittaisesta jatkosta. Los Blancos saattaa kuitenkin olla joutumassa pettymään, ainakin jos mediassa liikkuvia huhuja on uskominen.

Benzeman kerrotaan vastaanottaneen valtavan, 200 miljoonan euron arvoisen sopimustarjouksen Saudi-Arabiasta. Tarjouksen lähettäjästä ei ole toistaiseksi varmuutta, mutta kuten hyvin tiedetään, öljyvaltiossa riittää useita äveriäitä seuroja.

Benzeman kausi on ollut suhteellisen vaikea hänen kärsittyään lukuisista loukkaantumisista. Vammojen takia jäi väliin myös loppuvuonna pelattu Qatarin MM-turnaus. Ranskalainen on silti ollut mies paikallaan aina terveenä ollessaan ja maaliverkot ovat heiluneet kiitettävään tahtiin.

Viimeisten tietojen valossa Benzema saattaa kuitenkin mättää ensi kaudella tehoja jonkun toisen joukkueen paidassa.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga