Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ensimmäinen lähtijä selvillä – Ovet paukkuvat King Power Stadiumilla: “Minun on aika jättää hyvästit”

Leicester City
Pixabay

Valioliigasta pudonneen Leicester Cityn ovet ovat alkaneet käydä. Ensimmäinen lähtijä on Youri Tielemans, joka ehti edustaa Kettuja reilun neljän vuoden ajan. Belgialainen jättää seuran vapaana agenttina.

Surkean kauden pelannut Leicester City joutuu hakemaan vauhtia sarjaporrasta alempaa. Kuten odottaa saattaa, joukkueen runkoon on tulossa suuria muutoksia, sillä korkeimmalla tasolla pelaaminen on luonnollisesti usean joukkueen tähtipelaajan tavoitteena.

Jamie Vardyn, James Maddisonin ja Kelechi Iheanachon tilanteista ei ole vielä toistaiseksi varmuutta, mutta ensimmäinen joukkueen jättävä pelaaja on tiedossa. Vuonna 2019 King Power Stadiumille saapunut Youri Tielemans jättää seuran vapaana agenttina.

Belgialainen jätti seuran kannattajille tunteikkaat jäähyväiset:

– Rakkaat Leicesterin kannattajat. Neljän ja puolen vuoden jälkeen minun on aika jättää hyvästit. Ensimmäisestä päivästä lähtien, jolloin saavuin tänne, olen ollut lämpönne ja intohimonne ympäröimä. Niin riemun kuin pettymystenkin keskellä.

– Olemme jakaneet monia erityisiä hetkiä yhdessä. Olen ikuisesti kiitollinen vankkumattomasta tuestanne. Kiitos ”Khun Topille” (Aywatt Srivaddhanaprabha), johtokunnalle, henkilökunnalle, pelaajille ja faneille siitä, että olette antaneet minulle ja perheelleni kodin.

Lähde: Leicestershire Live

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset