Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Läpimurtokauden pelanneen Arsenal-topparin jatko vaakalaudalla: Herätäänkö Emiratesilla ajoissa?

Arsenal
Pixabay

William Saliba oli yksi Arsenalin suurimmista onnistujista päättyneellä kaudella. Ranskalaistopparin loukkaannuttua Gunnersin tuloskunto romahti välittömästi. Miehellä riittää ottajia siirtomarkkinoilla, joten lontoolaisseuran on tehtävä pian päätöksiä pelaajan tulevaisuuden suhteen.

William Saliba palasi Arsenaliin viime kesänä Marseillessa vietetyn lainan jälkeen. Hyvät otteet Ranskassa eivät jääneet Mikel Artetalta huomamatta, joka päätti antaa nuorelle topparille mahdollisuuden.

Saliba osoitti ottaneensa valtavia harppauksia pelaajana ja pystyi vakiinnuttamaan nopeasti paikkansa Gunnersin ykkösmiehistössä. Loistavasti peliä lukeva Saliba huokui kentällä rauhallisuutta ja johti alakertaa omalla esimerkillään.

Arsenal oli pitkään mestaruuden syrjässä kiinni, mutta vaisut tulokset loppukaudella romuttivat lopulta haaveet. Huonolla tuloskunnolla oli selkeä yhteys Saliban maaliskuussa tapahtuneeseen loukkaantumiseen, joka kertoo paljon miehen arvosta.

Ranskan maajoukkueeseen murtautuneen Saliban nykyinen sopimus on voimassa ensi vuoden kesään asti, mutta jatkosopimusneuvotteluiden etenemisestä ei ole tarkkaa tietoa.

Todellisen läpimurtokauden pelanneen puolustajan edesottamukset olivat kuitenkin sitä luokkaa, että Gunnersin kannattaa laittaa vipinää kinttuihin.

Jos lontoolaiset haluavat taistella mestaruudesta lähivuosina, on päivänselvää, että Saliban kiinnittäminen pitkällä sopimuksella pitäisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga