Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Siirtohuhujen kohteena ollut Barca-tähti avautuu tulevaisuudestaan: “Hylkäsin erittäin merkittäviä tarjouksia”

Ronald Araujo
AOP

FC Barcelonan puolustaja, Ronald Araujo, nosti osakkeitaan valtavasti päättyneellä kaudella. Uruguaylainen oli yksi Barcan suurimmista onnistujista ja kuului pelipaikkansa parhaimmistoon Euroopassa.

Ronald Araujo on kehittynyt kaikessa hiljaisuudessa yhdeksi La Ligan parhaista puolustajista. Monipuolinen Araujo on omillaan keskuspuolustajan roolissa. Xavi Hernandez peluutti miestä kauden aikana myös laitapuolustajana, jolloin uruguaylainen pystyi pimentämään tehokkaasti muun muassa Real Madridin Vinicius Juniorin.

Araujon loistavat peliesitykset palkittiin vuoteen 2026 asti kestävällä jatkosopimuksella, joka kuitenkin odottaa virallista vahvistusta La Ligan taholta. Pelaaja ei ole kuitenkaan asiasta huolissaan ja vakuuttaa tyytyväisyyttään Kataloniassa.

– Olen rauhallinen. Nuo ovat asioita, joita kanssani työskentelevät ihmiset ja seura käsittelevät. Pysyn luottavaisena, sillä minulle on vakuutettu että kaikki ratkeaa pian.

– Osoitin jatkosopimuksellani, että olen onnellinen ja haluan olla täällä. Uskon, että kaikki kääntyy parhain päin.

Araujo paljasti myös kieltäytyneensä muiden seurojen tarjouksista voidakseen jatkaa uraansa Barcelonassa.

– Hylkäsin erittäin merkittäviä tarjouksia, joissa minulle luvattiin enemmän kuin täällä. Olen onnellinen Barcassa.

– Elämme maailmassa, jossa raha on hyvin tärkeää, mutta minulle se ei ole kaikki kaikessa. Olen pärjännyt täällä hyvin, ihmiset rakastavat minua ja tunnen oloni kotoisaksi. Se on tärkeintä.

Lähde: Barca Blaugranes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga