Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

ESPN: Pitkä yhteinen matka tulossa päätökseen: Karim Benzema jättää Real Madridin?

Karim Benzema
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Karim Benzeman tulevaisuuteen liittyy paljon kysymysmerkkejä. Yksi asia on kuitenkin näyttää selvältä, sillä torstaina kantautuneiden tietojen mukaan ranskalaistähti ei jatka sittenkään uraansa Real Madridissa.

Päättynyt kausi on jäämässä Karim Benzeman viimeiseksi Madridin auringon alla. Maalitykin uskottiin laajalti edustavan vielä ensi kauden ajan Los Blancosia, mutta toisin on käymässä. Yksi seuran kaikkien aikojen parhaista hyökkääjistä on ESPN:n tietojen mukaan vaihtamassa maisemaa.

Benzema on oletettavasti vielä jatkamassa mittavaa peliuraansa, mutta hänen seuraava työnantajansa on täysi arvoitus. Saudi-Arabiasta tullut posketon tarjous saattaa olla tehnyt tehtävänsä, mutta myöskään Euroopassa jatkaminen ei ole poissuljettua.

Yhtenä spekulaationa on esitetty, että mies siirtyisi Valioliigaan Manchester Unitedin paitaan. ManU:n tiedetään tavoittelevan Tottenhamin Harry Kanea, jota on linkitetty vahvasti Real Madridiin.

Jos Kane siirtyy valkopaitojen riveihin Unitedin katseet saattavat kääntyä Benzeman suuntaan. Ranskalaistykki on joka tapauksessa kannuksensa ansainnut, päätyy hän sitten minne tahansa.

Benzeman lähtö olisi kova isku Santiago Bernabeulla, sillä Carlo Ancelotti on tiettävästi laskenut miehen varaan vielä ensi kaudella.

Uutista päivitetty klo 2.6 klo 0:03

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga