Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

FA Cupin finaali lähestyy: United hurjan haasteen edessä: “Meidän on pysäytettävä heidät aikaisessa vaiheessa”

Raphaël Varane
AOP

Manchester City ja Manchester United kohtaavat lauantaina FA Cupin finaalissa. Pep Guardiolan miehistö tavoittelee historiallista triplamestaruutta, kun taas United pyrkii nappaamaan kauden toisen pystinsä.

Vuosien varrella aavistuksen arvokkuuttaan menettänyt FA Cup on tämän kauden osalta finaalia vaille valmis. Tällä kertaa panokset ovat tavallista suuremmat, kun pokaalin lisäksi jaossa on myös kaupungin herruus.

Manchester City pyyhki Unitedin nurmen pintaan lukemin 6-3 joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Red Devils sai hieman hyvitystä vietyään jälkimmäisen ottelun nimiinsä tammikuussa.

Askelmerkit finaalin alla ovat selvillä ja City lähtee peliin suurena ennakkosuosikkina. Myös ManU:n riveistä löytyy laatua, mutta joukkueen täytyy pelata lähes täydellinen ottelu pysäyttääkseen huippuvireisen Citizensin.

Unitedin takalinjoilla luutiva Raphaël Varane kertoi mietteitään ennen finaalia.

– City on todella kokonaisvaltainen joukkue, joka hyökkää monipuolisesti. Emme voi keskittyä vain yhteen asiaan, mutta on selvää, että meidän on pystyttävä katkaisemaan Kevin De Bruynen ja Erling Haalandin välinen yhteys.

– Meidän on pysäytettävä heidät aikaisessa vaiheessa, sillä muuten se saattaa olla liian myöhäistä.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup