Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Bundesliiga

Lähde: Barcelona tavoittelee Bayernin keskikenttäikonia – Sergio Busquetsin korvaaja tiedossa?

Joshua Kimmich
AOP

Joshua Kimmichin yllä vellovat siirtohuhut yltyvät entisestään. Bayern Münchenin keskikenttäpelaajaa on linkitetty viimeisimpänä FC Barcelonaan. Blaugranan manageri, Xavi Hernandez myöntää olevansa kiinnostunut tuomaan Kimmichin Camp Noulle.

Bayern Münchenin rivit ovat rakoilleet tällä kaudella ennennäkemättömällä tavalla. Julian Nagelsmannin pesti vaikutti tuhoontuomitulta alusta lähtien.

Alkukeväästä Nagelsmannin luomat uusitut hyökkäystaktiikat vuotivat julkisuuteen. Tämä oli kuitenkin vasta alkusoittoa, sillä Nagelsmannille annettiin yllätyspotkut hyvästä Mestarien liigan menestyksestä huolimatta.

Pian tämän jälkeen myös pelaajien välillä kiehui, kun Leroy Sane ja Sadio Mane selvittivät välejään nyrkein.

Bayern vei lopulta Bundesliigan mestaruuden nimiinsä maalieron turvin, mutta joukkueen runkoon odotetaan ensi kaudeksi suuria muutoksia.

Yhtenä potentiaalisena lähtijänä pidetään Joshua Kimmichiä, joka on pelannut Allianz Arenalla vuodesta 2015 lähtien. Saksan maajoukkuemies on takuuvarmasti kuumaa valuuttaa kesän siirtomarkkinoilla, jos hänet päästetään lähtemään.

FC Barcelonan luotsi, Xavi Hernandez ei peitellyt haluaan tuoda Kimmich joukkueeseensa.

– Hän on todellinen huippupelaaja, joka lukee peliä ilmiömäisesti. Jos on hänen hankintansa teoreettisesti mahdollista, aloitamme neuvottelut Bayernin kanssa välittömästi.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga