Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

João Félixin tulevaisuus selvillä? – Nyt puhuu Diego Simeone: “Kaikki riippuu siitä…”

Joao Felix
AOP

Chelsean päävalmentajan paikalle hiljattain nimetty Mauricio Pochettino teki selväksi, että João Félixille ei ole tarjolla roolia ensi kauden joukkueessa. Atletico Madridin manageri, Diego Simeone, kommentoi portugalilaisen lähestyvää kotiinpaluuta.

João Félixin kohtelu on ollut runsaasti esillä mediassa viime päivinä. Lainasopimuksella Chelseaa tällä kaudella edustanut Félix aloitti valioliigauransa ikimuistoisesti ottamalla debyytissään punaisen kortin holtittoman taklauksen seurauksena.

Pelikieltonsa jälkeen mies sai kuitenkin uuden mahdollisuuden ja onnistui vakuuttamaan Bluesin seurajohdon kyvyistään. Chelsean uutisoitiin haluavan pitää Félixistä kiinni, mutta kaikki muuttui loppukauden aikana.

Frank Lampardilta ei luottoa juurikan herunut, joten penkki tuli portugalilaiselle erittäin tutuksi. Joukkuetta ensi kaudella manageroiva Mauricio Pochettino päätti ensi töikseen, ettei Félixille ole käyttöä.

Näin ollen pelaaja on palaamassa jälleen Diego Simeonen alaisuuteen Atletico Madridiin. Simeonea pyydettiin kommentoimaan Félixin tilannetta.

– Félix on Atleticon pelaaja, joka ei Pochettinon sanojen mukaan ole jatkamassa Chelseassa. Näin ollen hän on palaamassa jälleen vahvuuteemme, argentiinalainen vastasi.

– Hän tulee työskentelemään kanssamme ja pyrimme auttamaan häntä parhaamme mukaan. Hänellä on valtavasti potentiaalia, mutta kaikki riippuu siitä, mitä kentällä tapahtuu.

Lähde: Absolute Chelsea

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga