Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Fiorentina päätti Serie A-kautensa voitokkaasti: Sassuolo taipui kuumaverisessä kamppailussa

Sassuolo - Fiorentina
AOP

Italian Serie A pelataan tämän kauden osalta loppuun viikonlopun aikana. Perjantain ainoassa ottelussa toisistaan mittaa ottivat Sassuolo ja Konferenssiliigan finaaliin valmistautuva Fiorentina.

Muutaman kovan päänahan tämän kauden aikana saalistanut Sassuolo hyytyi keväällä ja menetti asemiaan sarjataulukossa. Iloista hyökkäyspeliä esittänyt piskuinen seura kärsi ailahtelevaisuudesta jääden ilman voittoa viidessä viimeisessä pelissään.

Sassuolo joutui kovaan testiin kauden päätösottelussaan, kun perjantaina vastaan asettui Fiorentina. Peli käynnistyi tasaisissa merkeissä isäntien ollessa hieman aktiivisempia hyökkäyssuuntaan. Huippupaikat jäivät kuitenkin vähiin ja avausjakso päättyi maalittomana.

Konferenssiliigan finaaliin tiensä selvittänyt Fiorentina meni menojaan toisella nelivitosella. Arthur Cabral avasi maalihanat heti puoliajan jälkeen. Sassuolon tähtipelaaja, Domenico Berardi, tasoitti rangaistuspotkusta, joka jäi kuitenkin laihaksi lohduksi.

Riccardo Saponara vei Violan uudelleen johtoon ja siirtohuhujen kohteena oleva Nicolas Gonzalez viimeisteli päätöslukemat viimeisellä kymmenminuuttisella.

Lopussa tunteet ottivat vallan kotijoukkueen pelaajista ja kentällä nähtiin rumia otteita. Ruan ajettiin kentältä toisen keltaisen korttinsa myötä ja Rogerio sai epäurheilijamaisesta käytöksestä suoran punaisen.

Molempien joukkueiden kausi tuli Serie A:n osalta päätökseen, mutta Fiorentinalla on vielä edessään kauden tärkein peli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A