Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milanilta tärkeä kiinnitys: Supertähti jatkaa San Sirolla vuoteen 2028

Rafael Leão 
AOP

Rafael Leãon ympärillä vellonut siirtosaaga tuli ainakin toistaiseksi päätökseensä. Italialaisseura tiedotti perjantaina verkkosivuillaan tehneensä portugalilaistähden kanssa vuoteen 2028 asti ulottuvan sopimuksen.

Rafael Leão on ollut yksi parin viimeisen siirtoikkunan puhutuimmista pelaajista. Hyökkääjän jatkosopimusneuvottelut takkusivat todella pitkään ja mies jakeli julkisesti ympäripyöreitä kommentteja tulevaisuudestaan. Leão totesi aiemmin muun muassa kokevansa Italian liigassa pelaamisen liian helpoksi.

Yhtenä Euroopan lupaavimmisa laitahyökkääjistä pidetty Leão on ollut tämänkin vuoden aikana useamman huippuseuran tähtäimessä. Tämä oli hyvin Milanin tiedossa ja seura yrittikin pitkän aikaa vakuutella Paolo Maldinin johdolla nuorukaista jäämään.

Rossoneri on menettänyt viime vuosien aikana useita tärkeitä pelaajia, kuten Franck Kessie, Hakan Calhanoglu ja Gianluigi Donnarumma. Saman pelättiin tapahtuvan myös Leãon kohdalla, mutta Milanossa saadaan toistaiseksi huokaista helpotuksesta.

Seura ilmoitti perjantaina verkkosivuillaan tehneensä Leãon  kanssa jättimäisen sopimuksen, jonka myötä hänen on määrä jatkaa San Sirolla aina vuoteen 2028 asti.

Miehen kontrahti tuo hänelle eri arvioiden mukaan bonuksineen noin 7 miljoonan vuosiansiot. Diiliin kirjatun ulosostopykälän uskotaan olevan vähintään 150 miljoonaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A