Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Hanskat tiskiin! – Madridin tuhlaajapoika jättää Santiago Bernabeun

Eden Hazard
AOP

Eden Hazardin pelit Real Madridissa ovat tulossa päätökseen. Madridilaisseura tiedotti viikonloppuna, että sunnuntaina pelattava Athletic Bilbao-ottelu jää Hazardin viimeiseksi joukkueen paidassa.

Eden Hazardin lähtö Real Madridista ei tule kenellekkään yllätyksenä. Jättimäisellä korvauksella Santiago Bernabeulle saapuneesta Hazardista odotettiin joukkueen uutta tulenkantajaa, mutta belgialainen ei ole yltänyt lähellekkään Chelsea-vuosien loistoa.

Valioliigassa kenttätapahtumia dominoinut Hazard ei ole missään vaiheessa sopeutunut kunnolla Madridiin. Loukkaantumisista kärsinyt pelaaja on tuskaillut myös painonsa kanssa, eikä harjoittelukaan ole lähteiden mukaan aina maittanut.

Hazardin sopimus oli alkujaan päättymässä vasta ensi kauden jälkeen, mutta seura ja pelaaja päättivät purkaa sen vuoden etuajassa. Sunnuntainen Athletic Bilbao-ottelu jää näin ollen hänen viimeisekseen Los Blancosin väreissä.

Tällä kaudella Hazard on nähty kentällä vain kuudessa La Liga-pelissä, mutta tänään hänen uskotaan pääsevän kentälle jättämään Madrid-kannattajille jäähyväiset.

Belgialaistaiturin seuraava liike on toistaiseksi vielä täysi arvoitus. Mediassa on liikkunut huhuja miehen lopettamisesta, mutta kaikki on toistaiseksi arvailujen varassa. Iän puolesta pelivuosia olisi vielä jäljellä, mutta on kokonaan toinen asia, riittääkö belgialaisella vielä poltetta kentille.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga