Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Sergio Ramos punnitsee Valioliigan maalitykin vaihtoehtoja: “Kyseessä on erityinen seura”

Harry Kane
AOP

Harry Kanen tulevaisuudella ollaan spekuloitu mediassa tuttuun tapaan myös ennen tämän kesän siirtoikkunaa. Tottenham Hotspurin kärkipelaajaa on linkitetty vahvasti muun muassa Real Madridiin ja Manchester Unitediin.

Harry Kane allekirjoitti Tottenham Hotspurin kanssa viimeisimmän sopimuksen vuonna 2018. Kyseinen kontrahti on tulossa päätökseensä ensi vuoden kesällä ja miehen ympärillä on liikkunut tuttuun tapaan runsaasti siirtohuhuja.

Spurs haluaa luonnollisesti pitää ykköstähdestään kiinni, mutta neuvotteluiden raportoidaan alkavan vasta, kun seura on nimennyt uuden päävalmentajansa.

Kanea on yhdistetty mediassa useaan eri suuntaan ja yksi hänestä kiinnostuneista seuroista on Manchester United. Old Traffordilla haaveillaan uudesta kärkipelaajasta ja Kane nähdään täydellisenä valintana joukkueen uudeksi maalinsylkijäksi.

Myös Real Madrid on osoittanut kiinnostustaan Kanea kohtaan ja Karim Benzeman lähdön myötä huhut ovat kiihtyneet entisestään.

Sergio Ramos, jonka PSG-ura tuli hiljattain päätökseensä, uskoo tietävänsä, mikä vaihtoehto sopisi Kanelle kaikkein parhaiten.

– Minun neuvoni kenelle tahansa pelaajalle on, ettei Real Madridin paidassa pelaamisesta kannata kieltäytyä. Kyseessä on erityinen seura, jossa vallitsee voimakas voittamisen kulttuuri.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga