Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Näistä pelaajista Erik ten Hag on valmis luopumaan – ManU:n rinkiin tulossa suuria muutoksia?

Erik ten Hag
AOP

Lähteet kertovat, että Manchester United on valmis luopumaan useasta pelaajastaan kesän aikana. Punaisten Paholaisten katseet ovat suunnattu uusiin hankintoihin, joten laajaan pelaajarinkiin odotetaan suuria muutoksia.

Uudet tuulet puhaltavat Old Traffordilla. Erik ten Hagin aikaansaama ryhtiliike toi Manchester Unitedille Valioliigan kolmannen sijan, liigacupin pokaalin ja FA Cupin finaalipaikan.

Nykyisestä pelaajaryhmästä saatiin ulosmitattua ulos lähes kaikki mahdollinen, joten noustakseen seuraavalle tasolle, Unitedin on tehtävä uusia hankintoja. Myös lähtijäpuolelle odotetaan tunkua kesän aikana.

Anthony Martialin uskotaan olevan yksi Old Traffordin taakseen jättävistä pelaajista. Lukemattomista vammoista kärsinyt ranskalainen on tuskaillut pelikuntonsa kanssa niin pitkään, että ten Hagin kärsivällisyys alkaa olla lopussa. Hyökkääjälle uskotaan olevan ottajia ainakin Italian Serie A:ssa.

Takavuosien keskikentän duon muodostaneet Fred ja Scott McTominay ovat niin ikään päätymässä kauppatavaraksi. Molemmat heistä ovat jääneet enemmän tai vähemmän rotaatiopelaajan rooliin Christian Eriksenin ja Casemiron loistavien otteiden myötä.

Myös Dean Hendersonin jatko Unelmien Teatterilla näyttää epätodennäköiseltä. Englantilainen vietti päättyneen kauden lainalla Notthingham Forestissa ja hänen uskotaan olevan matkalla kohti uusia haasteita.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset