Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lionel Messin uusi osoite selvillä: “Olen tehnyt päätökseni”

Lionel Messi
AOP

Lionel Messi on päätöksensä tehnyt. Argentiinalaissupertähden ura tulee jatkumaan yllättävässä suunnassa. Paluu tuttuun ympäristöön ei ollut miehen omien sanojen mukaan mahdollista.

Inter Miami sai vihdoin haluamansa, kun seuran uutisoitiin päässeen keskiviikkona yhteisymmärrykseen Lionel Messin kanssa.

Messin sopimus Paris Saint-Germainin kanssa päättyy virallisesti kesäkuun lopulla, eikä mies halunnut jatkaa Parc des Princesillä seuran toiveista huolimatta.

Argentiinalaisen pöydällä tiedetään olleen posketon tarjous Saudi-Arabian liigasta, johon hän ei kuitenkaan päättänyt tarttua.

Messin siirto rapakon taakse on luonnollisesti kova pettymys myös Kataloniassa, sillä Barca-fanit toivoivat näkevänsä seuraikonin jälleen Camp Noun nurmella.

Uuden askeleen urallaan ottava Messi perusteli valintaansa seuraavasti:

– Olen tehnyt päätökseni ja siirryn Miamiin. On totta, että minulla oli mahdollisuus jatkaa uraani Euroopassa, mutta tuolloin ainoa vaihtoehtoni olisi ollut Barcelona.

– Maailmanmestaruuden voittamisen jälkeen ja koska en voinut palata Barcaan, on aika siirtyä MLS:ään.

– Nyt voin elää uudella tavalla jalkapalloilijan elämää ja keskittyä enemmän arkipäiväisiin asioihin. Aion pelata edelleen samalla intohimolla kuin aikaisemmin, mutta vapautuneemmin.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat