Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Brassitähden tulevaisuudesta paljastus: Xavi Hernandez – “Hän ei kuulu suunnitelmiimme”

Neymar
AOP

PSG:n megatähti, Neymar Juniorin uskotaan olevan matkalla kohti uusia haasteita. Yksi mahdollinen vaihtoehto voidaan kuitenkin jättää laskuista pois, ainakin mikäli FC Barcelonan valmentaja, Xavi Hernandezia on uskominen.

Neymarin tulevaisuus on edelleen sakean usvan peitossa. Brasilian maajoukkuetähti on edustanut Paris Saint- Germainia vuodesta 2017 lähtien, mutta aika Ranskassa on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista.

Lukuisat loukkaantumiset ovat varjostaneet pelaajan uraa ja hänen lähdöllään ollaan spekuloitu käytännössä aina siirtoikkunan lähestyessä.

Neymarin välit PSG:n kannattajiin ovat tämän lisäksi erittäin tulenarat. Ryhmä joukkueen faneja päätyi hiljattain osoittamaan mieltään brasilialaisen talon edustalle vaatien tätä lähtemään seurasta.

Pelen ohella Canarinhon kaikkien aikojen parhaan maalintekijän uskotaan saaneen tämän jälkeen tarpeekseen elämästään Ranskassa ja punnitsevan muita vaihtoehtoja.

Neymaria on linkitetty muun muassa Valioliigassa pelaaviin Chelseaan ja Manchester Unitediin, mutta sopimus Britteinsaarille ei tunnu olevan miehen ykkösprioriteetti.

Spekulaatioissa on väläytelty myös mahdollista paluuta FC Barcelonan paitaan. Tämä vaihtoehto on kuitenkin jäämässä Xavi Hernandezin mukaan toteutumatta.

– Arvostan Neymaria suuresti ihmisenä, ystävänä ja pelaajana, mutta hän ei kuulu suunnitelmiimme.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga