Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpoolilta kesän ensimmäinen hankinta – Argentiinan maajoukkuetähti siirtyy Anfieldille

Alexis Mac Allister
AOP

Brighton & Hove Albionia päättyneellä kaudella edustanut Alexis Mac Allister siirtyy Liverpooliin. Argentiinalaisen siirtosummaa tai sopimuksen yksityiskohtia ei olla toistaiseksi paljastettu julkisuuteen.

Alexis Mac Allister on Liverpoolin pelaaja. Seura vahvisti asian verkkosivuillaan torstaina Mac Allisterin suoritettua lääkärintarkistuksen ja hyväksyttyä sopimuksen henkilökohtaiset ehdot. Argentiinalaisesta tulee näin ollen Jürgen Kloppin ensimmäinen hankinta kesän siirtoikkunan aikana.

– Mac Allister esiintyi erittäin korkealla tasolla päättyneellä kaudella ja menestystä tuli myös maajoukkueessa, kun Argentiina voitti loppuvuodesta pelatut Qatarin MM-kilpailut.

– Tämä tuntuu uskomattomalta. On unelmieni täyttymys edustaa tätä seuraa, joten on mahtavaa olla täällä, enkä malta odottaa, että pääsen aloittamaan, Mac Allister iloitsi.

– Halusin olla mukana (ensimmäisestä) harjoituskauden päivästä lähtien, joten on hyvä, että kaikki on valmista. Odotan innolla joukkuetovereideni tapaamista.

– Vuosi oli minulle fantastinen: MM-kisat, ja kaikki mitä saavutimme Brightonin kanssa. Nyt on kuitenkin aika ajatella Liverpoolia sekä yrittää olla parempi pelaaja ja parempi ihminen joka päivä. Tämä on massiivinen seura, joka on täynnä upeita pelaajia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset