Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

La Liga-tähti viittaa kintaalla Real Madridin ja AC Milanin kosiskeluille: Ura jatkumassa tutussa ympäristössä

Samuel Chukwueze
AOP

Villarrealin tähtipelaaja, Samuel Chukwueze on median perusteella muun muassa Real Madridin ja AC Milanin ostoslistalla. Nigerialaispelaaja viittaa kuitenkin kintaalla itsestään liikkuville huhuille ja vakuuttaa olevansa keskittynyt vain ja ainoastaan nykyhetkeen.

La Ligan viidennelle sijalla päättyneellä kaudella yltäneen Villarrealin riveistä löytyi useita onnistujia. Yksi näkyvimmistä pelaajista Eurooppa-liigaan yltäneen joukkueen paidassa oli Samuel Chukwueze.

Nigerialaispelaaja teki kaikki kilpailut huomioiden 13 maalia ja antoi 11 maalisyöttöä. Mukaan mahtui muun muassa kaksi maalia ja maalin johtanut syöttö Real Madridia vastaan pelatussa ottelussa.

Kyseisen pelin jälkeen Chukwuezen nimi on ollut ihmisten huulilla ja häntä ollaan linkitetty Los Blancosin paitaan. Lähteiden mukaan myös AC Milan on monipuolisen nigerialaisen kintereillä menetettyään Brahim Diazin, jonka on määrä palata kesän aikana Santiago Bernabeulle.

Chukwueze vakuuttaa kuitenkin olevansa täysin tietämätön itsestään liikkuvista huhuista.

– Ihmiset tulevat aina puhumaan. Keskittymiseni on täysin Villarrealissa. En seuraa, mitä sosiaalisessa mediassa kirjoitellaan, koska sillä ei ole väliä. Vain tällä hetkellä on merkitystä. En usko, että huhut pitävät paikkaansa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga