Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Hurja huhu: Lionel Messi saamassa seuraa kahdesta entisestä Barca-pelaajasta?

FC Barcelona
Pixabay

Lionel Messin siirtyminen MLS:ään on puhuttanut paljon viime päivien aikana. Argentiinalaismaestro pelaa ensi kaudella Inter Miamin riveissä. Kahta miehen entistä seuratoveria FC Barcelonasta ollaan huhuttu niin ikään Miamin paitaan.

Lionel Messin päätös siirtyä Inter Miamiin ravisteli tällä viikolla urheilumaailmaa. Seitsenkertainen Ballon d’Or-voittaja oli pitkään linkiitetty Saaudi-Arabiaan, mutta päätti lopulta kuitenkin suunnata Pohjois-Amerikkaan.

Hiljattain kantautuneiden huhujen mukaan Messi saattaa olla saamassa seuraa tutusta miehestä, sillä Sergio Busquetsin uskotaan harkitsevan niin ikään Inter Miamiin siirtymistä.

Busquets ilmoitti hiljattain päättävänsä pitkän uransa Barcelonan väreissä, jonka jälkeen hänen tulevaisuudellaan ollaan spekuloitu runsaasti espanjalaismediassa. Keskikenttäpelaaja neuvottelee lähteiden mukaan useamman MLS- ja Saudi-Arabian liigan seuran kanssa.

Messi ja Busquets ovat pelanneet peräti 567 ottelua yhdessä ja kaksikon hyvät välit saattavat puhua Miami-siirron puolesta.

Toinen Camp Noun taakseen jättänyt pelaaja, Jordi Alba on myös yksi jenkkiseuran siirtokohteista. Albaa on linkitetty aiemmin muun muassa Atletico Madridiin ja Manchester Unitediin, mutta rapakon taakse siirtymistä pidetään tällä hetkellä kaikkein todennäköisimpänä vaihtoehtona.

Lähde: Planet Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga