Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Chelsean maalivahtiosasto menossa uusiksi – Siirtyykö Serie A:n huipputorjuja Stamford Bridgelle?

Mike Maignan
AOP

AC Milanin maalivahti, Mike Maignan on pelannut itsensä suuren yleisön tietoisuuteen parin viime vuoden aikana. Chelsean kerrotaan osoittaneen kiinnostusta Maignania kohtaan ja pyrkivän tavoittelevan tätä riveihinsä kesän siirtoikkunan aikana.

Chelsean uutisoidaan valmistelevan tarjousta AC Milanin maalivahdista, Mike Maignanista. Lähteet kertovat, että Blues on ottanut jo yhteyttä ranskalaiskassarin edustajiin, mutta asia ei ole toistaiseksi edennyt tämän pidemmälle.

Milanin toiveena on pitää miehestä kiinni, joten lontoolaisilla on täysi työ italialaisseuran pään kääntämisessä. Chelsealla kuitenkin tunnetusti riittää varoja, joten kaikki on täysin mahdollista.

Chelsean maalivahtiosasto ei ole vakuuttanut seurajohtoa. Kepa Arrizabalaga oli päättyneellä kaudella joukkueen selkeä ykkösvahti Edouard Mendyn jäädessä pienemmälle vastuulle. Jos Maignanin hankinta realisoituu asetelma menee kuitenkin täysin uusiksi.

Mendyn uskotaan olevan lähtökuopissa ja ranskalaisen saapuminen saattaisi toimia lähtölaukauksena. Myös Kepan jatko Stamford Bridgellä näyttää aavistuksen epävarmalta.

Chelsea jäi kokonaan europelien ulkopuolelle, joten joukkueessa on suuri jälleenrakennuksen tarve. AC Milan pystyy tarjoamaan Magnanille ensi kaudella Mestarien liiga-jalkapalloa, joka kuitenkin puhuu siirtoa vastaan.

Lähde: The Chelsea Chronicle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A