Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Manchester Cityllä mahdollisuus tehdä historiaa: Haaland myöntää valtavat paineet: “Valehtelisin, jos väittäisin muuta”

Erling Haaland
AOP

Mestarien liiga huipentuu tänään pelattavaan finaaliin, jossa kohtaavat Manchester City ja Inter Milan. Englantilaisjoukkueen tähtihyökkääjä, Erling Haaland myöntää triplaunelman asettamat paineet. Istanbulissa pelattava ottelu käynnistyy klo 22:00.

Mestarien liiga pelataan tämän kauden osalta päätökseensä, kun Inter Milan haastaa Manchester Cityn tähtisikermän. Pelissä on luonnollisesti valtavat panokset molempien joukkueiden kannalta.

Altavastaajana peliin lähtevä Inter pelaa koko Italian kunnian puolesta. Simone Inzaghin ryhmä on kolmas Serie A-joukkue, joka on tällä kaudella yltänyt eurokilpailun finaaliin, mutta toistaiseksi tuloksena on ollut vain tappioita.

AS Roma hävisi Eurooppa-liigan loppuottelun Sevillalle ja Fiorentina taipui Aston Villalle Konferenssiliigan huipennuksessa.

City puolestaan tavoittelee historiallista triplamestaruutta, sillä taskussa on jo Valioliigan ja FA Cupin voitot. Manchester United on toistaiseksi ainoa englantilaisjoukkue, joka on yltänyt kyseiseen saavutukseen.

Englantilaisten tähtihyökkääjä, Erling Haaland myöntää, että paineet ovat kovat kauden huipennuksen alla.

– Totta kai tunnen paineita. Valehtelisin, jos väittäisin muuta. Yritän silti tehdä kaikkeni sen eteen, että tämä joukkue voittaa jotain historiallista.

Haaland on osunut kaikki kilpailut huomioiden vain kertaalleen seitsemän edellisen ottelun aikana. Katseet kääntyvät kuitenkin 52 maalia kauden aikana tehneeseen norjalaiseen Istanbulin pimenevässä illassa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga