Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Entinen United-kapteeni kaipaa näille pelipaikoille vahvistusta – Kuitti David de Gean suuntaan: “Totuus on se…”

Gary Neville
AOP

Manchester Unitedia takavuosina kipparoinut, Gary Neville nimeää kaksi pelipaikkaa, joille hänen entinen seuransa kaipaa vahvistusta. Englantilainen antaa myös suorasukaisen arvionsa David de Gean asemasta joukkueen ykkösmaalivahtina.

Kelvollisen kauden pelannut Manchester United nosti päättyneellä sesongilla jälleen päätään. Katastrofaalisen edelliskauden jälkeen puikkoihin astunut Erik ten Hag sai aikaan hyviä tuloksia ja joukkue päätti pitkän pokaalittoman jaksonsa voittamalla Carabao Cupin.

United ylsi Valioliigan kolmannelle sijalle, mutta Manchester Cityn ja Arsenalin etumatka oli lopulta liikaa.

Unitedin entinen pelaaja, Gary Neville nimeää kaksi pelipaikkaa, joita vahvistamalla Red Devilsillä olisi hänen mukaansa paremmat mahdollisuudet taistella Valioliigan mestaruudesta.

– Unitedin on ehdottomasti hankittava uusi keskushyökkääjä ja maalivahti. Jos nämä pelipaikat eivät ole kunnossa, on luvassa suuria ongelmia.

– United tuskaili päättyneellä kaudella erityisesti hyökkäyspäässä, mutta on selvää, että myös uuden maalivahdin hankinta on ajankohtaista. FA Cupin finaali osoitti sen selvästi. Cityn toista maalia ei olisi ikinä pitänyt syntyä.

– Totuus on se, että vaikka David de Gealla on ollut upea ura Unitedissa, heidän täytyy hankkia joku haastamaan hänet.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga