Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Chelsea-puolustaja ilmaissut lähtöhalukkuutensa – Saako Real Madrid vihdoin haluamansa?

Reece James
AOP

Real Madrid tavoittelee uutta laitapuolustajaa kesän siirtomarkkinoilta. Los Blancosin katseet ovat jälleen kääntyneet Chelsean Reece Jamesiin, jonka huhutaan olevan kiinnostunut siirtymään Santiago Bernabeulle.

Reece James oli viime vuonna siirtohuhujen kohteena, mutta päätyi kuitenkin solmimaan pitkän, vuoteen 2028 asti ulottuvan jatkosopimuksen Chelsean kanssa.

Tästä huolimatta miehen nimi on jälleen spekulaatioissa, eikä Real Madrid ole luopunut toivosta hänen hankintansa suhteen.

Monipuolinen James pystyy operoimaan useammalla eri pelipaikalla, mutta on kaikkein omimmillaan oikean laitapuolustajan tontilla.

Kyseinen pelipaikka on tuottanut Madrid-luotsi, Carlo Ancelottille päänvaivaa menneiden kausien aikana, sillä Dani Caravajal ei missään nimessä ole enää nuoruusvuosiensa vedossa.

Jamesin markkina-arvo pyörii 70 miljoonan euron paikkeilla, eikä hän pitkästä sopimuksestaan johtuen ole todennäköisesti saatavilla ilman tähtitieteellistä siirtokorvausta. Pelaajan kerrotaan kuitenkin ilmaisseen lähtöhalukkuutensa, joten siirron mahdollisuutta ei voida tässä vaiheessa täysin poissulkea.

James on Chelsean oma kasvatti ja edustanut seuraa koko ammattilaisuransa. Madridin kirkkaissa valoissa pelaaminen kuulostaa varmasti houkuttelevalta, mutta kauppojen toteutuminen näyttää tällä hetkellä varsin epätodennäköiseltä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga