Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Onko tässä Declan Ricen korvaaja? – West Ham tavoittelee Liverpoolin siirtokohdetta

Yunus Musah
AOP

West Ham voitti hiljattain ensimmäisen pystinsä vuosikymmeniin. Lontoolaisseurassa on käännetty voitosta huolimatta katseet osittain jo ensi kauteen. Declan Ricen todennäköinen lähtö häämöttää ja miehen korvaajan metsästys on täydessä käynnissä.

Pitkään jatkunut pokaaliton jakso tuli West Hamin osalta päätökseensä, kun joukkue kaatoi Fiorentinan dramaattisessa Konferenssiliigan finaalissa. Hammersin sankariksi nousi pelin viimehetkillä läpiajoon karannut Jarrod Bowen.

West Hamilla riittää pokaalistaan huolimatta runsaasti mietittävää ensi kautta ajatellen. Seura teki valtavan määrän investointeja viime kesänä, mutta ylsi Valioliigassa vasta neljänneksitoista.

David Moyesin miehistöön odotetaan suuria muutoksia kesän aikana ja yhtenä varmana lähtijänä pidetään Declan Ricea. Englantilaisen jättämää aukkoa ei ole helppo paikata, mutta korvaavan pelaajan kartoitus on kovassa vauhdissa.

Esiin on noussut todellisen läpimurtokauden Valencian riveissä pelannut Yunus Musah, joka on todennäköisesti pakkaamassa laukkujaan. Musah kuului päättyneellä kaudella joukkueensa harvoihin onnistujiin ja seuran kerrotaan olevan valmis laittamaan hänet kauppatavaraksi.

West Ham ei kuitenkaan tule saamaan nuorukaista helposti riveihinsä, sillä kuten Futisfani.com aiemmin kertoi, myös Liverpool on 20-vuotiaan superlupauksen kintereillä.

Lähde: West Ham Zone

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga