Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Liverpool-jyrän siirto Brightoniin varmistui: “Erinomainen lisä joukkueeseemme”

James Milner
AOP

Liverpoolin vanha sotaratsu, James Milner edustaa ensi kaudesta lähtien Brighton & Hove Albionia. Seagullsin manageri, Roberto De Zerbi kommentoi englantilaisveteraanin hankintaa.

James Milner vaihtaa Brightonin paitaan yksivuotisella sopimuksella, johon on kirjattu 12 kuukauden mittainen jatko-optio.

Milner siirtyy virallisesti Brightoniin, kun hänen sopimuksensa Liverpoolin kanssa päättyy 30. kesäkuuta ja tuo rutkasti lisää kokemusta Roberto De Zerbin joukkueeseen.

Seagulls valmistautuu seurahistoriansa ensimmäiseen eurokilpailuun, sillä Valioliigan kuudes sija toi joukkueelle paikan Eurooppa-liigassa. De Zerbi oli mielissään Milnerin siirron Amex Stadiumille varmistutta.

– Hän on erinomainen lisä joukkueeseemme ja olen varma, että hän auttaa meitä nostamaan tasoamme ensi kaudella, italialaismanageri tuumi.

Milner on pelannut Englannin maajoukkueessa vuosien 2009-2016 välillä yhteensä 61 ottelua tehden yhden maalin.

Monikäyttöinen työmyyrä on omimmillaan keskikentän keskustassa, mutta pystyy operoimaan myös molemmilla laidoilla tai puolustuksessa.

Leeds Unitedin junioriakatemiassa jalkapallo-oppinsa saanut Milner on pelannut Valioliigaa myös Newcastlen, Aston Villan ja Manchester Cityn riveissä ennen siirtymistään Liverpooliin vuonna 2015.

Milner tuskin tulee nousemaan avauskokoonpanon vakionimeksi tulevalla kaudella, mutta Brighton saa hänestä luotettavan joka paikan höylän, joka antaa esimerkkiä nuoremmille pelaajille.

Lähde: The San Diego Union-Tribune

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset