Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

ManU:n hyökkääjä lähtökuopissa – Bundesliigan jättiseura osoittanut kiinnostusta

Anthony Elanga
AOP

Anthony Elanga saattaa vaihtaa maisemaa käynnistyneen siirtoikkunna puitteissa. Manchester Unitedin ruotsalaishyökkääjää on linkitetty viime aikoina Bundesliigassa pelaavan Red Bull Leipzigin paitaan.

Toissa kaudella Manchester Unitedin hyökkäyksessä säväyttänyt Anthony Elanga jäi päättyneellä sesongilla penkkimiehen rooliin.

Ralf Ragnickilta runsaasti luottoa saanut Elanga ei tuntunut sopivan Erik ten Hagin palettiin, joten minuutit jäivät erittäin vähiin. Vastuuta tuli yhteensä 16 valioliigaottelussa, joiden aikana mies ei onnistunut maalinteossa.

Ruotsalainen oli jo tammikuun aikana siirtohuhujen kohteena, mutta mitään valmista ei tuolloin kuitenkaan tapahtunut.

Ten Hag on useaan otteeseen peräänkuuluttanut leveän materiaalin tärkeyttä, mutta pelaajan kehityksen kannalta säännöllinen vastuu on luonnollisesti kaikkein tärkeintä.

Elanga on myöntänyt julkisesti palon kentille olevan kova ja hänen uskotaan olevan yksi mahdollisista lähtijöistä kesän siirtomarkkinoilla. Unitedin kannasta ei ole toistaiseksi selvyyttä, vaikka ottajia lupaavalle hyökkääjälle löytyykin.

Bundesliigassa pelaava RB Leipzig on raportoidusti valmis hankkimaan ruotsalaisen palkkalistoilleen. Leipzigissa vastuuta olisi luultavasti tarjolla ja saksalaisjoukkue saattaisi tarjota Elangalle ponnahduslaudan jälleen kirkkaimpiin valoihin.

Jos ManU vahvistaa hyökkäystään kesän aikana tulee Elangan vastuu luultavasti kutistumaan entisestään.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga