Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Taas yksi nimekäs siirto Saudi-Arabiaan! – Valioliiga-kapteenin ura jatkuu öljyvaltiossa

Ruben Nevesin ura jatkuu Saudi-Arabiassa
Pixabay

Wolves-kapteeni Rúben Neves on lähteiden mukaan uusin jalkapallotähti, joka siirtyy Saudi-Arabiaan.

Sunnuntaina saatiin jälleen yksi vahvistus uudesta siirrosta Saudi-Arabian liigaan. Wolverhampton on nimittäin lähteiden mukaan hyväksynyt noin 55 miljoonan euron tarjouksen kapteenistaan Rúben Nevesistä saudiarabialaisseura Al Hilalilta.

Vasta 26-vuotiaalla Nevesillä oli vuosi sopimustaan Wolvesin kanssa jäljellä. Mies oli huhujen mukaan silmäillyt siirtoa Barcelonaan, mutta kun kunnon tarjousta ei katalonialaisseurasta kuulunut, päätti Neves, että siirto Saudi-Arabiaan on seuraavaksi parhain vaihtoehto.

Henkilökohtaisia ehtoja ei ole vielä sovittu tai nimiä paperiin laitettu, mutta prosessin uskotaan etenevän ripeästi nyt kun siirtosummasta ollaan päästy yhteisymmärrykseen. Neves itse on lähteiden mukaan halukas viimeistelemään sopimuksen nopeasti.

Portugalin maajoukkueessakin esiintynyt Neves on ollut avainpelaaja Wolvesin rosterissa viime vuosina. Mies siirtyi seuraan Portosta vuonna 2017 ja auttoi joukkueen muun muassa heti seuraavana vuonna Mestaruussarjan voittoon.

Wolvesille 55 miljoonan euron siirtosumma on kuitenkin iso raha ja se antaa manageri Julen Lopeteguille mahdollisuuksia joukkueensa rakentamiseen.

Portugalilaisen päätös siirtyä, melko varhaisessa vaiheessa uraansa, Saudi-Arabiaan on ihmetyttänyt monia futisfaneja ympäri maailman. Vaikka mies pääseekin supertähtien kuten Cristiano Ronaldon sekä Karim Benzeman seuraksi, ei Saudi-Arabian pääsarja tasoltaan vastaa Euroopan viittä pääsarjaa, joissa Nevesillä olisi varmasti ollut vielä ottajia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset