Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

ManU tekemässä kovan kaappauksen – Rahavaikeuksista kärsivä Valioliigaseura pakotettu tähtensä myyntiin?

Jordan Pickford matkalla Manchester Unitediin?
AOP

Manchester United valmistelee viimeisimpien huhujen mukaan noin 45 miljoonan punnan eli noin 53 miljoonan euron tarjousta Englannin maajoukkuemaalivahti Jordan Pickfordista.

Manchester United kaavailee melkoista kaappausta, kun seura valmistelee Englannin maajoukkuemaalivahti Jordan Pickfordin ostoa.

Evertonia edustava Pickford on Unitedin tähtäimessä David De Gean korvaajaksi. Espanjalaismaalivahdin sopimustilanne jumittaa paikoillaan ja seura on pakotettu miettimään muita vaihtoehtoja.

De Gean sopimus Manchesterin punaisten kanssa päättyy vain joidenkin päivien päästä, eikä jatkosta olla päästy yhteisymmärrykseen. United on huhujen mukaan tarjonnut espanjalaiselle kahden vuoden jatkosopimusta muhkean palkanalennuksen kera. Tämä ei De Geaa miellyttänyt ja mies oli mitä ilmeisimmin tarjouksesta kieltäytynyt.

Pickford, jolla on tilillään 53 esiintymistä Englannin maajoukkuepaidassa, on Erik ten Hagin ykkösvalinta De Gean korvaajaksi tolppien väliin. Pickford on kuitenkin ollut Evertonin ykköstorjuja jo pidemmän aikaa, eikä Toffees varmastikaan riemusta kiljuen miehestä ole luopumassa.

Everton saattaa kuitenkin olla pakotettu tähtensä myyntiin, sillä seura kaipaa kipeästi euroja kassaansa. Everton on pelannut kaksi viimeistä kautta Valioliigan häntäpäässä ja säästynyt vain nipin napin putoamiselta.

Evertonin palkkakustannukset ovat myös Valioliigan top 6 -joukkueiden jälkeen suurimmat ja joukkueen manageri Sean Dyche tietää, että muutoksia on tapahduttava.

Unitedissa Pickfordia odottaisi paitsi noin tuplattu viikkopalkka, myös mahdollisuus Mestarien liigassa pelaamiseen.

Ja mitä De Gean tilanteeseen tulee, Unitedin odotetaan hyödyntävän miehen sopimuksen option vuoden jatkosta ja myyvän espanjalaisen sitten korkeimmalle tarjoajalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset