Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajille rutiinivoitto – Daniel Håkans latoi hattutempun San Marinon verkkoon

Markku Kanerva
AOP

Suomi jatkoi maanantaina EM-karsintojaan, kun vastaan asettui piskuinen San Marino. Jalkapallokääpiö ei pystynyt yllättämään Huuhkajia, vaan Markku Kanervan miehistö otti selkeän 6-0 voiton.

San Marino osoittautui Huuhkajille odotetusti pelkäksi suupalaksi, eikä pystynyt haastamaan Olympiastadionin hurmiollisessa tunnelmassa pelannutta isäntäjoukkuetta missään vaiheessa.

Tahtipuikko oli tiukasti Suomen hallussa heti ensimmäisistä minuuteista lähtien ja maalin tuoksui leijui ilmassa. Yksinäisenä kärkenä pelannut Joel Pohjanpalo oli unohtunut täysin vapaaksi San Marinon puolustukselta ja pääsi puskemaan laidalta tulleesta keskityksestä.

Miehen yritys karkasi kuitenkin ohi vieraitten maalista. San Marino tyytyi pitkälti varjelemaan omaa maaliaan, mutta sai avausjaksolla aikaan yhden puolittaisen tilanteen. Lukas Hradecky torjui kuitenkin varmasti Filippo Berardin kudin.

Avausmaali näki päivänvalon 16. minuutilla, kun Glen Kamara ja Rasmus Schüllerin seinäsyöttökuvio tuotti tulosta. Rangersin pelaaja sijoitti pallon varmasti takakulmaan. Benjamin Källman vei Suomen kahden maalin johtoon ennen avausjakson loppua.

Ottelu repesi toisella puoliajalla – Daniel Håkans merkkautti hattutempun

Ottelun kuva pysyi muuttumattomana toisella puoliajalla. Suomi vei peliä mielensä mukaan San Marinon sumputtaessa omaa keskustaansa. Vaihdosta sisään tullut Daniel Håkans karkasi läpiajoon reilun tunnin kohdalla ja sijoitti pelivälineen verkkoon.

Osuma ehti vanheta vain pari minuuttia ennen kuin sama mies oli jälleen asialla. Vålerengan hyökääjän komea laukaus painui San Marinon maalin ylänurkkaan. Toista maaotteluaan pelannut Håkans viimeisteli hattutemppunsa hetkeä myöhemmin, ennen kuin Teemu Pukki viimeisteli ottelun loppulukemat.

Kolmannen peräkkäisen voittonsa ottanut Suomi johtaa H-lohkoa yhdeksällä pisteellä.  Slovenia, Tanska ja Kazakstan ovat ottelun vähemmän pelanneina kuudessa pisteessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat