Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Belgian leirissä kiehuu – Courtois’n lähtöpäätös kuumentaa tunteita: “Olemme pettyneitä hänen reaktioonsa”

Thibaut Courtois
AOP

Belgian leirissä kiehuu maajoukkuetauon aikana. Thibaut Courtois jätti joukkueen ennen tiistaista Viro-peliä. Real Madrid-torjujan kerrotaan pakanneen laukkunsa, koska häntä ei nimetty joukkueen kapteeniksi. Yannick Carrasco vahvistaa asian medialle.

Viro ja Belgia kohtasivat tiistaina EM-karsintojen F-lohkon ottelussa. Red Devils otti odotetusti helpon 0-3 vierasvoiton Romelu Lukakun ja Johan Bakayokon onnistumisten myötä.

Ennen peliä Belgian leiristä kantautui kuitenkin yllättäviä uutisia. Joukkueen selkeä ykkösmaalivahti, Thibaut Courtois pakkasi laukkunsa ja poistui ryhmän vahvuudesta.

Belgian päävalmentaja, Domenico Tedesco kertoi Real Madrid-kassarin turhautuneen, koska häntä ei nimetty joukkueen kapteeniksi. Courtois ehti jo kumota kyseiset väitteet, mutta Yannick Carrasco on asettunut päävalmentajansa tueksi.

– Olemme enemmän tai vähemmän perilla siitä, mitä tapahtui, Carrasco paljasti.

– Meillä oli tapaaminen päävalmentajan kanssa ja hän kertoi meille tilanteesta. Meillä vanhemmilla pelaajilla ei ole toistaiseksi ollut tilaisuutta keskustella Thibaut’n kanssa, mutta olemme pettyneitä hänen reaktioonsa.

– Hän on todella tärkeä osa joukkuetta ja yksi kapteeneistamme. Sillä ei ole väliä, kuka kapteeninnauhaa kantaa, mutta se oli yksi syy miksi hän jätti joukkueen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet