Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Tässä on Real Madridin uusi keskushyökkääjä – Pyyhe kehään kahden supertähden osalta?

Real Madrid
Pixabay

Espanyolia päättyneellä kaudella edustanut Joselu siirtyy Real Madridiin. Espanjalaishyökkääjä suuntaan Santiago Bernabeulle ensi kauden mittaisella lainasopimuksella.

Real Madrid on tehnyt alkukesän aikana jo merkittäviä hankintoja, kun joukkueeseen on saapunut Fran Garcian ja Jude Bellinghamin kaltaisia pelaajia. Carlo Ancelottin suojatit jäivät päättyneellä kaudella kauas omista tavoitteistaan, kun Espanjan liigan mestaruus karkasi Barcelonan haaviin.

Puolustavana Mestarien liigan voittajana päättyneelle sesongille lähtenyt Los Blancos joutui pettymään myös UCL:ssä, kun matka tyssäsi välierissä Manchester Cityä vastaan.

Uusien vahvistusten hankinta onkin ollut selkeästi yksi Madrdin pääprioriteeteista kesän aikana. Vaikka joukkue näyttää erittäin vahvalta Bellinghamin ja Garcian mukaantulon myötä, on Karim Benzeman lähtö luonnollisesti kova menetys.

Bernabeulla reagoitiin ranskalaistähden poistumiseen ja seuran kerrotaan tehneen vuoden mittaisen lainasopimuksen Joselun kanssa. 33-vuotiaalla Joselulla on allaan hyvä kausi hänen oltuaan La Ligan kolmanneksi paras maalintekijä 16 osumallaan.

Mies teki viime viikolla tärkeän maalin Nations Leaguen välieräottelussa Italian verkkoon ja Espanja eteni lopulta turnauksen voittoon.

Joselun siirtyminen Madridiin saattaa merkitä sitä, että Ancelotti on luopunut toivosta Harry Kanen ja Victor Osimhenin suhteen.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga