Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Loistokauden pelannut Arsenal-tähti lähtökuopissa: Saako Arteta vihdoin haluamansa?

Thomas Partey
AOP

Arsenalissa päättyneellä kaudella loistavia otteita esittänyt Thomas Partey miettii seuraavaa siirtoaan. 30-vuotiaan ghanalaisen sopimus kattaa vuoteen 2025 asti, mutta osoite on mahdollisesti vaihtumassa jo kuluvan kesän aikana.

Thomas Partey saattaa jättää Emiratesin taakseen käynnissä olevan siirtoikkunan puitteissa.

Arsenalin keskikenttäpelaaja pelasi mahtavan kauden muodostaen toimivan duon joukkueen keskustassa yhdessä Granit Xhakan kanssa. Koko muun joukkueen tavoin myös Parteyn suoritustaso kuitenkin notkahti loppukaudesta, jolloin Manchester City kiri rinnalle ja ohi.

Gunnersin uskotaan olevan tekemässä suuria muutoksia pelaajistoonsa ja Xhakan lisäksi myös Parteyn uskotaan olevan lähtökuopissa. Kuten hyvin tiedetään, Mikel Arteta pyrkii houkuttelemaan Declan Ricea Emiratesille, ja jos kaupat näkevät päivänvalon, ei Parteylle uskota löytyvän juurikaan käyttöä.

Parteyn kerrotaan tällä hetkellä punnitsevan vaihtoehtojaan ja häntä kohtaan on osoitettu kiinnostusta ainakin Saudi-Arabiasta ja Italiasta.

Entinen Arsenal-pelaaja, William Gallas kertoi oman mielipiteensä Parteyn tilanteesta.

– Uskon, että Ricen hankinnalla olisi suuri vaikutus Parteyn uraan ja tulevaisuuteen Arsenalissa. Joukkueen on myytävä joku keskikenttäpelaajistaan, jos he aikovat hankkia Ricen.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset