Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tässäkö Cristiano Ronaldon seuraava joukkuetoveri? – Inter Milanin tähti vastaanottanut saudiseuran tarjouksen

Marcelo Brozovic
AOP

Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Nassr on raportoidusti tehnyt 15 miljoonan euron tarjouksen Inter Milania edustavasta Marcelo Brozovicista. Kroatialaiskeskikenttäpelaajan sopimus Nerazzurrin kanssa umpeutuu vuonna 2026.

Vielä viime vuonna Inter Milanin avauksen vakiokasvoihin kuulunut Marcelo Brozovic jäi päättyneellä kaudella aiempaa pienemmälle vastuulle. Kroatialainen pääsi kentälle 28 Serie A-ottelussa, mutta joutui kuluttamaan reilusti myös vaihtopenkkiä.

Osittain tämä selittyy miehen kärsimillä vammoilla, mutta terveenäkin ollessaan Brozovicin asema joukkueen hierarkiassa oli entistä alempana.

Brozovicin uskotaan olevan turhautunut vastuunsa pienenemiseen ja miettivän muita vaihtoehtoja. Kroatian maajoukkupelaajan tulevaisuus on tässä vaiheessa avoinna, mutta yli 300 ottelua Interin paidassa pelanneelle juoksukoneelle riittää ottajia siirtomarkkinoilla.

Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Nassr on raporttien mukaan kiinnostunut hankkimaan Brozovicin riveihinsä.

Seuran uutisoidaan jättäneen Interille 15 miljoonan tarjouksen pelaajan palveluksista. Italialaisjoukkueen kannasta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta ihmeitä saa tapahtua, jos Brozovic nauttii ensi kaudella Simone Inzaghin varauksetonta luottamusta.

Cristiano Ronaldon edustaman Al-Nassrin tarjoamasta palkasta ei olla toistaiseksi hiiskuttu julkisuuteen, mutta siiron toteutuessa Brozovic todennäköisesti moninkertaistaisi nykyiset ansionsa.

Lähde: SempreInter.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A