Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern München luopumassa superlupauksestaan? – Liverpool lähimpänä nuorukaisen allekirjoitusta

Ryan Gravenberch
AOP

Ryan Gravenberchin uskottiin olevan jatkamassa varmuudella uraansa Bayern Münchenissä myös ensi kaudella. Nyt tilanteeseen on kuitenkin tullut muutos, sillä Liverpoolin raportoidaan sekoittaneen oman lusikkansa soppaan.

Pieneen rooliin Bayern Münchenissä jäänyt Ryan Gravenberch saattaa sittenkin olla siirtymässä muualle. Ajaxissa ihastusta kokonaisvaltaisilla esityksillään herättänyt hollantilainen suuntasi viime kesänä Bundesliigaan, mutta läpimurto Bayernin paidassa antaa vielä odottaa itseään.

Nuorukainen osoitti nopeasti turhautumisen merkkejä rooliinsa joukkueessa ja kritisoi julkisesti vähäistä vastuutaan. Tämä ei luonnollisesti ollut vielä alkukaudella Bayernin valmentajana toimineen Julian Nagelsmannin mieleen, joten minuutit vähenivät entisestään.

Gravenberch oli valmis pakkaamaan laukkunsa vain puolen vuoden jälkeen, mutta runsaasta kiinnostuksesta huolimatta, tammikuun siirtoikkunan aikana ei tapahtunut mitään konkreettista. Hollannin maajoukkueeseen murtaunut Gravenberch oli aiemmin muun muassa Liverpoolin ja Manchester Unitedin kiikarissa.

Bayernin vaihdettua valmentajaa Gravenberch sai hieman aiempaa enemmän vastuuta, jonka myötä hänen jäämistään Saksaan on pidetty selvänä asiana.

Liverpool ei ole kuitenkaan luopunut leikistä ja englantilaisten kerrotaan olevan valmiita tekemään kaiken mahdollisen Gravenberchin allekirjoituksen eteen.

Lähde: Bavarian Football Works

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga